Заблукаю в зiницях замрiяних

Заблукаю в зіницях замріяних,
Замережу коханням солодкі сни
І, піднесена радості крилами,
Зрозумію: весь світ у тобі однім.

Полечу в небо хмаркою світлою,
Повернусь, зачарована мовою.
У коханих руках дивом-квіткою
Я розкриюся, сонцем наповнена.

Серцем чую мелодію березня,
Переможниця і переможена,
Кришталем я розсиплюсь дрібнесенько
І воскресну – казково-оновлена.


Рецензии