03. 03. 13. 03

А що я без тебе?
Ніщо.
А хто я без тебе?
Ніхто.
Посеред життя сама стою-
Посеред океану швидко тону.

Риба,що плаває в моїй голові,
Риба,що плавала зі мной в морі однім,
Риба,що на кораблі,
Риба,що у ві сні-
Приїзджай до мене навесні.

Азіатські піски пройшли,
Каспійске море переплили,
Завжди поруч є ти,
Завжди поряд,хоч не зі мной.

Як так буває?
Ти був завжди мій,
Ми обидва це знали.
Я є Ти.Ти є Я.
Як дзеркало ми.

Але ці стіни болю...
Як стіни плачу Єрусалима..
Як Китайскі стіні-не пройти,не пробити.
Скажи,як тебе мені не загубити??
Скажи,як мені все у Бога відмолити?

Хоч вішайся,хоч бийся,
Як риба об лід...все одно.


Рецензии