Льон замальовка

Льон (замальовка).

Синій льон нагадає літо.
Зустріч,- знов нагадає осінь.
Зимі сніжній - зрадіють діти.
Змерзнуть коли, - то – ВЕСНУ просять:

- Прийди, прийди! Зачекалися…
- Хочемо, щоб завжди посміхалася!

Та не квітами тільки… льон славиться.
Він тепло та турбота й мозо’лі.
Йде відродження. Льоном цікавляться…
Для когось, - лиш товар, а комусь…  – доля!

Нагадає нам льон тепле літечко
Там, в полях. синє небо у квіточках.
Поруч:  хліб-голова -  жовте житечко.
Знову дзвіночками наші діточки:

- Не йди, залишись! Не натішились…
- Літо в льон… Золотим…  нам залишилось!



Поет ХХ сторіччя.     середина листопада 2017 року   село Торгановичі


Рецензии