Мiсiя!?

На Світ з’явилася Людина!
Спершу – безпомічна дитина.
З часом стає вона на  ноги
і полиша батьків пороги:
щоби знайти свою стежину;
створить нову уже родину;
пустити на Землі коріння –
так з покоління в покоління.
Чи, може, Сенс відкрить в Житті
і розчинитися в Бутті?
То хто ми? Звідки? І для чого?
Живемо в Всесвіті як довго?
Аж від народин – і до згини,
яка є  Місія в Людини ...!?...

14 листопада 2017 р. м. Київ


 


Рецензии