Дивовижна гра

Яка ж то дивовижна гра
Попереду усіх чекає:
Немає в світі там Добра,
Де самого Життя немає!

Немає в світі там тепла,
Де не торкнулось серця Сонце;
Ані любові, ані зла
Немає там, де крізь віконце

Душі байдужість проросла,
Рядном лід сірий застелила…
Світ, взагалі-то, є війна,
Що з багатьох сердець зробила

Труни подібності; вчора
Й не тільки бачила… зітхаю…
Яка то дивовижна гра –
Попереду немає «раю»!

(с)August Diamant, 14 листопада 2017 року


Рецензии