Матерi

За всі страждання, – що в житті
Тобі прийшлось перестраждати
Низький уклін мій, ...до землі
Тобі: - кохана, люба мати
Скільки не доспаних ночей
Скільки тривоги пережито
Все ти здолала, все змогла
Щоб нам щасливо було жити
Цілую руки я твої,
…сиву голівку пригортаю
І відчуваю: – на землі
Дорожче матері, – немає
Нікого в світі.
І тому,
...усім нам варто пам'ятати
Створила все живе: – ЗЕМЛЯ!
Зростила, …виховала: – МАТИ!
16.05.81р.


Рецензии
Очень искренне, проникновенно.
Прям в каждую душу, в мою тоже.

Спасибо!

Татиана Фролова   18.05.2019 00:02     Заявить о нарушении