Не плач

– Не плач.– Я не плачу.
– А сльози?– Здалося.
– У долі на здачу
візьму квіти в росах.

Троянди ти любиш?
Червоні та гожі?
Ти знову сумуєш?
– Не плач!– Я не можу...

Цей світ божевільний:
Розкраєне щастя,
Розлуки і війни.
– Не плач!– Повертайся!

Потяг Київ-Харків. 31.10.2017р


Рецензии