Я приiду!

Все покину й приїду в засніжений світ,
Де нитками дими простяглися до неба,
Де малює на вікнах Морозяний дід.
Що той холод мені? Я  приїду до тебе!

Хай не кажуть, що цей зачарований край
На межі світоладу і Богом забутий.
З ароматами літа заваримо чай,
І Морозяний дід буде заздрити люто.

– Змерзла, мишко? Чай теплий? І як же ж просив:
Зачекай до весни – ну яка ж тільки вперта!
Скажеш лагідно: – Ти – королева снігів.
Усміхнусь, заперечу: – Закохана Герда.


Рецензии