Я шукаю тебе в м льйонах...

Я шукаю тебе в мільйонах ,
Серед сотні тисячі книг .
Я шукаю по всіх районах ,
Де ти міг би колись іти .
Я шукаю той погляд віри ,
Погляд щастя знайти, нестримний ,
Трохи тихий , сором`язливий ,
Наче квітка ,що розпускає
пелюстки свої запашні .
Я летіла б до тебе птахом ,
Щоб знайти мерехтливий вогник ,
Якби знала б куди -
Дісталась , одним змахом
Тремтячих крилець.
Та не знаю куди летіти ,
І чекаю тебе спокійно,
Та все ж кожну у думці відстань
Я присвячую тобі знову...
Y.Gr.


Рецензии