Жахи буденного

Тарасе! Тарасе!!!
Почуй мене, любий!
Побач як тепер
живуть твої люди.

Та встань! Подивись!
В далечінь, Туман
То дядько Чорнобиль
Іде на буран.

Він бурить країну,
Вбиває її.
О Боже! Тарасе!
Спаси й вбережи!

Дивись як пани
На Вкраїну насіли.
Як владу вони
Собі привласнили.

Твої лани, гаї
Все помирає.
Лиш пам'ять про тебе
По світу лунає.


Рецензии