Смакую по краплиночках...

Смакую по краплиночках проміння,
що нам дарує осінь сивочола.
Нам гріє душу в день сумний, осінній
й вона співає - спів луна довкола.
З під хмарочок на землю визирає,
примруживши туманом ясне око-
грайливо й ніжно, ніжно їй моргає
прекрасне сонечко з-за гір високих.
Вже на спочинок йде панянка-осінь,
як пташка відлетить далеко в вирій
і на останок ніби всіх нас просить,
щоб ми жили у радості і мирі...


Картина Катерини П'ятакової.Ковток вечірнього сонця.


Рецензии
Дуже гарний вірш! І осінь в ньому гарна - приваблива та мудра!
Хай панує мир в нашому домі!
Благословіння та радості тобі, сестричко!

Виктория Борисова 2   14.11.2017 23:59     Заявить о нарушении
Широк вдячна!
І вам благословінь))))

Левиа   16.11.2017 13:08   Заявить о нарушении