Н1чна пора

Скрізь стемніло, і настала ніч.
На небі зірочок не видно.
Вже до сну готуються усі,
а я чомусь лягаю пізно

Ніч для мене – роздумів пора.
Думаю бо навіть уві сні.
Як то жити далі? Що не так?
І чому не така як усі?

Питання ці складні і довгі.
Відповіді знаю лише я.
Бо саме така моя доля,
і від мене залежить вона.

Багато думати ще можна.
Для чого й існує голова.
Але вона уся тривожна
від безлічі переживань

Щось погане мучить постійно,
викликає в мене плач і страх.
Ну не можу заснути спокійно
і кручусь як шило по боках

Спати пора: година пізня!
Це і вас стосується, думки!
Бо на сьогодні ви всі вільні!
Ідіть кудись хоч назавжди!

©Тамара Цегельнюк
12.11.2017


Рецензии