Крок за кроком

Гіркота нетямуща в душі
Післясмаком лягла від парфюм. 
Крок за кроком вагаюсь на ні,
Божевілля щоби не збагнуть.

Я її проковтну, хай там як,
Вкриє пліснявой схему буття.
Усе вкину горіти – ще б пак,
Ти це бачиш, я стримую град.

Бачив, лава як випила кров?
Бачив, мої кістки, тобі як?
Божевілля просякло любов,
Там де ревнощі грають ва-банк.

13.11.17.


Рецензии