Ти, рай не обiцяй менi

    Ти, рай не обіцяй мені.
    Не обіцяй прогнать біду,-
    Я по життю, мов по стерні,
    Давно вже самотна іду.

    Відквітував рожевий сад,
    Плоди у ньому зібрані,
    Вже незабаром снігопад
    Нажаль, впаде неспинений.   

    Не говори ласкавих слів,-
    Хоча, ніким й не сказані,
    Ледь позбулась тривожних снів,-
    Коханою в них названа...

    Зірвуся в лет за неба край,-
    Спокусою - ніч зоряна...
    За мною ти, не упадай -
    Душа вже переорана.


Рецензии