Ще десь в тобi живе моя усмiшка

   Ще десь в тобі живе моя усмішка -
   В душі, у серці, чи в тривожних снах.
   З роками відстань поміж нами ближча,-
   Образи заблукали в ковилах.
 

   Ти подумки вертаєшся до мене,
   Не боячись сміливих сподівань.
   З глибин душі вспливає сокровене,
   Закреслюючи марево вагань.

   І вже надія оживає знову,
   І мрія розквіта,- щасливим будь!
   Чекаю день,- поступишся любові, 
   Усі шляхи до мене приведуть. 


Рецензии