Земля дитинства

   Навіки в серці зостається
   Рясна калина за вікном,-
   Дитинство там моє сміється,
   "Люляє" пісенька над сном.

   Там особливе літо, зими,
   Весна духмяно розквіта,
   І мама з татом рідні, милі
   Листали молоді літа.

   Земля дитинства соковита,-
   Напоїть силою, добром,
   З давен веселкою сповита
   Пашить любов'ю і теплом.

   Коли снаги мені бракує,-
   У рідний  край вертаю я,
   І зустрічає, і лікує
   Єдинна та, свята земля.      


Рецензии