Спогади

Ніч, тиха музика у кімнаті грає, 
В сусідній під гітару співає, 
В руках тримаю теплу каву, 
А дощ омиває гірку рану. 

Душа моя повністю гніє, 
Жаль, ніщо не радує. 
Навіть пісні, які зігрівали, 
Просто в яму мене загнали. 

Порожні вулиці, тільки парасольки, 
А малеча повідкривала долоньки 
Та ловить чудернацькі краплі. 
Малі від проблем дуже дальні. 

А я сиджу й спостерігаю, 
Та малу свою оберігаю, 
Розповідаю веселі сторіз, 
Вона ж, дивується купі валіз… 

Так, моя душа переїжджала не раз. 
Але, найкраще - не запам'ятовує образ. 
В пам'яті зостались лише приємні моменти 
Та купа друзів. Головне що в них є ти… 

Ти мій всесвіт, мій океан. 
Ти моя допомага та мій капкан. 
Ловиш в клітку мене постійно 
Та тягнеш досить імпульсивно. 

І так з того моменту, як ми знайомі. 
Я п'янію ароматом - причини вагомі. 

Пам'ятаєш, як я тебе поцілував? 
Ти засміялась, бо я здивував 
Тим, що навіть неочікувала такого 
Радісного моменту самого 
Поцілунку… 

Це сталося в тебе вдома, 
Ми дивились фільм " сам вдома" 
Ти постійно казала, що він чудо, 
А потім і я став твоїм чудом. 

Ти сміялася з кожного слова, 
А я закохувався у посмішку знову. 
Я закохувався у твої очі, 
А ти - у наші безсонні ночі. 

Ми дивилися серіали 24/7 
А потім про мене розповідала подругам всім. 

Ось в ту ніч, мої вуста 
Торкнулися твоїх. 

Це була найкраща в житті мить. 
Мені важко було подумати - відпустить. 

А зараз це лише пам'ять, лише слова. 
Навіть болить від спогадів голова. 

Та ніч зосталась у моєму серці. 
Але зачинені назавжди дверці. 

Ніч, тиха музика у кімнаті грає, 
В сусідній під гітару співає, 
В руках тримаю теплу каву, 
А дощ омиває гірку рану.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.