жовтень

Після цих вихідних вже майже скінчиться жовтень,
А я ще до самого неба у нього закохана.
Ми писали вірші і робили мільйони фото,
І ні вітром з дощем не були сполохані.
І що саме,скажу вам,приємно,
Що із жовтнем в нас все взаємно ;


Рецензии