Сьогоднi майже випав снiг

Сьогодні дуже сильний вітер,
Такий, що майже зносить з ніг.
І сонце у вікно не світить,
І намагався падать сніг.
А за вікном такий ще жовтень.
І є ще де натхнення брати.
Та я й не можу отак зовсім
Сидіти і переживати,
Що скоро вже морозні ранки,
Усе засніжене, незвичне.
Я просто йду купую санки,
Тепленький шарф і рукавички.


Рецензии