Хочу пити з тобою чай

Скільки тобі цукру?
Я сьогодні без.
Хочу відчувати повноцінний смак,
Рахувати зорі, що летять з небес,
Хочу гріти руки.
Хочу просто так.
Хочу, щоб ти поряд,
І ніяк інакше.
Допивати чай свій.
Голосно сміятись,
Хочу лиш з тобою,
І щоб тільки наше...
І нічого в світі більше не боятись...


Рецензии