найкращий тато

Після того, як вкладу дитину спати,
А не падаю утомлено на ліжко,
Не читаю ні газет, ні книжку,
А іду скоріше обіймати,
Того самого найкращого, що тато!
І невпинно цілувати ніжно-ніжно ;


Рецензии