Гiмн украiнського земляцтва на Алтаi

Розлетілися по світу, дали долі згоду,
Та ніколи не забудем якого ми роду.
Є одна країна в світі, що так серцю мила,
Історична Батьківщина – славна Україна.

Приспів
Ми, земляцтво українське, славних  предків діти,
Присягаємо навіки рідний край любити.
В спілкуванні наша сила, ми одна родина,
Нас єднає наша мати – рідна Україна.


Закарбовані у душах мамині співанки,
Степ широкий, сині гори, росяні світанки.
Дніпро сивий, вишиванка, червона калина,
І козацька спрага волі, все це – Україна.

 Приспів


Рецензии