Zografizo apesi m zografeman...

Impson stratan ta tyartya'm e'perasan,
Logaryagoume kathen keron,
Ke pashki'm ta mouratya'm e'gerasan...
To pegad katenon ki tholon...

Tsanzarevo, sa rizas arpaskoume,
Ke therizo hortar so chair,
Me ta trihas sa petras piyaskoume
Ksan na steko s'ekin' to gefir...

Zografizo apesi'm zografeman...
To fteron e'gomothen melan...
E'tharis k'esi pam so psalafeman,
Psalafou'm enan kyalo pelyan...

Rothimo... ke ta merya'm sa onira'm
Lalashevne'me sitya nihton...
Ke kouizne'me alo eponimon,
Me't'ekino... nto eson temon...


Рецензии