Nto inete me to kozmon inete ke me ton Kozman

Ksan o kozmon e'taraen,
E'perdevten o Kozmas..
Ke i zisi'moun elaen,
A'pisteften oThomas...

I anthrop nte ftan ki kserne...
Trehne, klegne ke eloun...
Alo tropon ya na perne
Gitonan katigoroun...

Oul'emoun me't'amartias
Ke ki'elepom pos arpaz
Ta area kinonias,
Pos kalgev o keratas...

E. pouli'm, gourpan sa nisha's,
Nto teris ke pou na pas...
O Theon amon zenisha
Dipla eplasen emas...

Pistepson.. ke i folea's
Chilyazmenon apo'pan..
Ya na ftans sa psilaseas
Na saevs ke ton Kozman...


Рецензии