Моим братьям

Моїм братам

Хтось вмирає серед ночі,
Хтось до ранку тягне,
Закриває з жахом очі,
Та жити ще прагне.

Отак і я колись відмучусь,
Своє догуляю,
В другім світі прийму участь,
З іншими зрівняюсь.

А поки що буду жити,
Поки є ще сили,
Аж поки не став тужити,
Що я тут не милий.


Рецензии