Friendly advice

Trust me!
My friend if you not fool
Love is calamity
Beware!!!
I knou eyes of woman like as a pool
And you can drown there!


  Дружеский совет

Любовь опасна говорят
Друг,осторожен будь
Глубок как омут женский взгляд
В нём можно утонуть!!!!


Рецензии