Приснись менi

Приснись мені в ці вересневі ночі,
Душа і серце лиш до тебе линуть.
Прийди, тебе чекаю опівночі,
Нехай думки сумні мене покинуть.

Приснись, я розкажу тобі про біль,
Що мою душу весь час обіймає
Бо не зі мною ти, але повір,
Душа ще любить, все тебе чекає.

Прийди, прошу я, в вересневу ніч,
Хоч би у снах тебе побачить хочу,
Щоб рядом був і ближче, пліч-о-пліч,
Щоб бачити твої ласкаві очі.

Прийди до мене в вересневу ніч,
Коли закриють зорі неба просінь.
І місяць світить  ласкаво опівніч,
В цю, іще теплу, вересневу осінь. 


Рецензии