Жива Планета

Кожна рослина, кожна тварина
В тілі Планети маленька частина.
Нищимо ми – і хворіє Земля:
Звідки тайфун? Землетрус звідкіля?
Гордо зазначу у графах анкети:
«Я є клітинка Живої Планети!»
І щоб минути страшної біди,
Буду здоров'я її берегти.
Кожне життя є важливим і значним:
Буду уважним, терпимим, обачним,
Жодних страждань не задам, не уб'ю,
Матір – Планета, я тебе люблю!


Рецензии