Туган конен

Сине; б;ген туган к;не;...
Инде х;зер аз да т;гел,
Алай артык к;п т; т;гел:
Гел ;ырларда мо;ланганча,
Си;а тулды н;къ унсигез.
М;;гелек чор.
Онтылмаслык.
Ми;а - шигырь, си;а - азык.
Еллар узгач, ис;н калса;,
Бу вакытны иск; алып,
Чигенерсе;:
  "нинди агу!",
Сокланырмын:
  "нинди калып!"...
Сине; б;ген туган к;не;.
Син яшь ;ле.
Кемдер к;леп,
К;рми калып, я азсынып,
;ирг; ти;ли.
Юкса, сыны;
Ничек кен; язылмый бит
И; танылган р;ссамнарда!
Тик ниг;дер алар бар да
Я ;ыерчык сыза си;а,
Я башы;ны бора сулга-
;лл; ничек,
С;ер итеп,
Я кимет;, я арттыра
Балкып торган матурлыкны...
Си;а х;тта гашыйк тотты
Уттай янып торган егет -
Исе;д; тот!
Син и;-и;е.
К;зне; со;гы, суык т;не.
Сине; б;ген туган к;не;.

©


Рецензии