На смерть блазня

Він так ненавидів "тупих америкосів",
Він так висміював отих "єврохохлів"
Та прославляв святих великоросів
І слів Кремлю високопарних не жалів.

Спочинь же з миром, блазень вздорний,
Мабуть втомилася носить тебе земля...
"Єврохохли" тебе прощають, пан Задорнов,
А Бог простить тобі сатиру для Кремля.

10.11.2017 р.
м. Київ


Рецензии