А на вод ще колихались т льки

А на воді ще колихались тільки,
Квітки, що я плела, пускала,
Тут води дуже, дуже тихі,
Я у квітки ті все кохання клала.

А на воді ще колихались тільки,
Квітки що я плела, пускала,
В них вабилися ніжні мрії,
І лиш тобі тихенько, дуже тихо так співала.

А на воді ще колихались тільки,
Квітки що я плела, пускала.
Нехай залишаться вони як таємниця, вії
Долоню від проміння сонця закривала.

Там сонце пестило мене, давало посміхатись,
Волоссям вітер грав, обличчя цілував,
Але я квіти не для нього посплітала,
З ним таємницю серця вже струмок забрав.


Рецензии