ПРО МОВУ

Так жалюгiднi брешуть крадії,
Негайно кличуть мову визволяти!
Не знають, мабуть, згиджені телята,
Що гідність мови в тому, що її
Спаплюжити не здатні "адвокати".

Тремтять ганебні наймити, і знову
Знаходять десь слова брудні та черстві,
І брешуть про засилля "окупанта"!
Примушують про те забути мову,
Що є вона частиною в братерстві
Великого Слов'янського Гiганта.


Рецензии
и мову испоганили своими девизами и выкриками. Правильно написали!

Лариса Шметау   28.09.2018 09:09     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.