якось вночi

Ощадна жарівка місяця вповні,
Зазвичай буває - якось вночі,
З розплесканих спогадів кадри умовні
Не змили допоки спізнілі дощі.

Кратчаста моя знає все парасоля,
Як йшла на розмову, кликав чи ні,
Отак манівцями, вольному воля,
Досяжно-дотичні допоки земні.

Видніється ще невимовне і дивне -
Недоторк долонь, невиразне тло,
Гойдають-колишуть невидимі линви,
Я ж хочу, так хочу потаємне тепло

З зап’ясть цілувати, хіба ж то замало?..
В тенетах отих забуваю про все,
Прошу лиш - мене не віддай на поталу
Cнігам, що раптово зима наднесе.


Рецензии