Просто лiто минулось...

Просто літо минулось, в своє звикле «було»
Молочайного дива у травах нескошених,
Так не сіло – не впало в оцю ніч відійшло,
Вересніє на ганку , а ми приголомшені…

Щось дісталося іншим, бо  не сталося  нам,
Про «стріляй» океани співають ельзами,
В осінь час протече із прочинених   брам,
За якими поліття, де були і зчезли ми.


Рецензии