Давай принагiдно...

давай принагідно подивимось «зоряні війни»,
дізнаємось, може, до кого потрапим в полон,
як літо вмирає, то спека буває потрійна -
горіли боліди і видно їх було з вікон.

рамена атлантів втомились тримати балкони,
а Всесвіту байдужа спека, погода і час,
даремно із білим знаменом іти на поклони
під обстрілом яблук, вгодованих сонцем на Спас.


Рецензии