Осiнь - дiва i диво!

Золотаві берези у вальсі коружляють, милуючись листям своїм.
Вітерець, розгойдавши намисто листкове, немов би підспівує їм.
Сонце бавиться кольором, легко міняючи відблиск металу в кришталь.
То сяйне діамантом коштовним, то полиском кине прозору вуаль.

А майстриня Природа розписує листя кленочків та сивих дубів.
Все багряно-златаві малює орнаменти в зелені буйних лісів.
І нашіптує дощ неймовірну історію про білосніжну пору,
Хуртовину вихрастую, кригу незламную і довгожданну весну.

Приспів:
Осінь - діва і диво, довершеність кольору, велич і мудрість Творця,
Це реальна чарівна Природи фантазія, сутність земного буття.
Осінь - сила, родючість, краса і досягнення, вичерпна стиглість земна,
Вона вміло життя перетворить у мрію, щоб знову настала весна.


07.11.2017


Рецензии
Красивая песня! Понравилось!
С уважением!

Вадим Сыван   29.11.2017 08:13     Заявить о нарушении
Благодарю! Очень приятно!

Ольга Угнивенко   29.11.2017 10:19   Заявить о нарушении