Блукапоглядмйвкранмрй

Блукає погляд мій в країні мрій,
Тут дуже добре, дуже тепло, світло,
Тут не почути важкий голос той людський,
А у житті так сіре все, набридло.

Країна мрій, країна співів соловейко,
Країна янголів, країна доброго життя,
Я проживу, тут на землі, всі ті рока
 що проспівала у лісах зозуля
І перейду в нове життя що так чекала кожного митя.

Бо коли тут - я можу лише мріями блукати,
І перехід в країну янголів чекати.


Рецензии