Гiмн регбi-клубу Сокiл

То не буря десь у горах,               
То не шторм у синім морі,               
То не грім гримить високий, –               
Атакує львівський «Сокіл».

ПРИСПІВ:               
Гей, гей, гей, соколи,               
В бій ідемо на зелене поле,               
Хай усі шляхи-дороги               
Нас ведуть до перемоги,               
Гей, гей, гей, соколи,               
Не здаємося ніде, ніколи,               
Хай лунає на трибунах:               
«Гей, Соколи, уперед!».

Як ідем на стінку стінка               
У крутому поєдинку,               
Кров козацька оживає,               
В жилах наших закипає.

25.08.2010

ГІМН
https://www.youtube.com/watch?v=0IqwW2aJOp4


Рецензии