Душi брехнею не зiгрiти

Душі брехнею не зігріти. 
Крижинки – в блюдечках очей... 
За горизонт майнуло літо –
Й насмішкувато нам: «О'кей!» 
А ми лишилися з тобою,
В рудасті вкутавшись плащі, 
Скрипучо-в'їдливо гарбою 
Осінні дні везти й дощі –
Дощі на серці і на возі,
Немовби літа й не було...
Невже забув, як на морозі
Колись нам літо розцвіло 
Твоїми карими очима,
Моїми ластівками брів?..
Крадеться старість за плечима –
Чи світ чудний цей постарів?


Рецензии