Колись

І знову осінь, як колись,
Мені нагадує про літо.
І знову дощ, як краплі сліз,
З очей зтікає в ніч відкритих.

Та я не плачу - я сміюсь,
Я просто зник і загубився.
Колись нарешті я зіп`юсь,
Та поки ще я не напився.

Колись захочу відійти,
Та поки ще і не нажився.
Ще хочеться когось знайти,
На кого так не надивився.

Та тільки ніч і п`яний сміх,
І осінь, і застиглі сльози.
Так неможливо полюбити всіх.
І неможливо не любити грози.

31.10.17


Рецензии