Вiдважнi солдати

Дужі, сильні, славні і умілі,
Всі веселі, мужні, енергійні,
Рідній державі вірнії солдати,
Готові за землю і життя віддати.

Такі відважні, без страху у бою,
Бережи їх Боже, кожний день молю,
Відвагу їм ніколи не потрібно позичати,
Вони звикли лиш іти і перемагати.

І нехай ураган зустріне на путі,
Чи зостануться в полоні, в самоті,
Вони ніколи не зрадять Батьківщину,
На весь світ таку одну кохану і єдину!!!


Рецензии