Солов ю Любомиру з Долини...

Цей  соловей з Долини прилетів,
Зачарував  він суддів  своїм співом.
Він  цього прагнув,цього він  хотів
І перемога на  «Х-ФАКТОРі» не є  для нас всіх  дивом.

Цей соловей-співучий птах з Карпат,
Що мрією окрилений роками.
Даром співать ,насправді,він  багат
Й талант гаптований  шовковими нитками.

Цей соловей красиво так співав,
Що мурашки в усіх аж  пробігали.
Що зала встане-сам він не чекав,
І судді цього теж не сподівались.

Тому співати цьому солов’ю-
Адже талант не можна розтоптати,
Зі  сцен великих й в нашому краю.
Співать,рости і творчо розквітати!

06.11.2017 р.


Рецензии