Жаль

А хто твій друг друг? А хто твій ворог?
А хто тебе сконає вдосталь?
А хто тебе зітре на порох?
А хто покине твою постіль?

На жаль не я. На жаль... На жаль...
На жаль з тобою не сумісний.
Не я розрушу твій кришталь,
Я не живу. Ні. Я - не дійсний.

А ти - лиш демон. Чарівна.
Ти чарівна, як мить до смерті,
Як нерозгадана весна.
І лиш думки всі вітром зтерті .

25.08.16


Рецензии