Гонемо нечисть з хати

                Гонемо нечисть із хати
                Сховатись вона вже не зможе
                Покидьків кинем за грати.
                Я попрошу тебе, Боже.

                Гонемо нечисть із хати
                З куточків усіх України
                Годі неправду ховати
                В очі брехати щоднини. 

                Гонемо нечисть із хати
                Україно,тебе я благаю
                Гонемо нечисть із хати
                Брехунів з українського краю.          


Рецензии