Кохання тут нема

Прощавай,мій коханий,
Хоч ти милий й ніби гарний,
Кохати вже тебе не буду я ніколи,
Важко мені бути поруч з тобою,
Разом нам буде важче ніж окремо,
Ти звикнеш жити але вже без мене,
Брехні в тобі нема і краю,
Для тебе вислів «Я кохаю»,
Не є святим,
І я це добре знаю
Жити в брехні не хочу я-
У кожного доленька своя ,
І пробачень не слід просити вже,
Для мене все твоё тепер чуже,
Тож досить цих страждань,
Кохання тут нема-
Багато сподівань.


Рецензии