Del Shannon, Runaway, 1961

 
 
 
Runaway

Music: Max Crook
Words: Del Shanon
Singer: Del Shannon



As I walk along, I wonder                Я иду, бреду, не знаю,
what went wrong, with our love,                Что у нас    не так в любви.
a love that was so strong.                Сильна была любовь.
And as I still walk on, I think of                Я иду и помню, я знаю,
the things we've done Together,                Как в любви играла
while our hearts were young.                Молодая кровь.
 
 
 

I'm walking in the rain,                Я шагаю    под дождем,
Tears are falling and I feel the pain,       Больно мне  –    слеза ручьём.
Wishing you were here by me,                Жаль что нет тебя со мной:
To end this misery                И мы забудем боль.
And I wonder                Я не знаю,
Wo wo wo wo  wonder                Зна зна зна зна знаю,

Why,                Что о ?
why why why why   why               Что что что что что
she ran away,                Бежать меня?
And I wonder,                Я не знаю,
where she will stay eay,                Где искать тебя а а,
My little runaway,                Девочка моя,
Run, run, run, run, runaway.         Де де де во чка моя.

 

I'm walking in the rain,
Tears are falling and I feel the pain,
Wishing you were here by me,
To end this misery
And I wonder
Wo wo wo wo  wonder

Why,
Why she ran away,
And I wonder,
where she will stay eay,
My little runaway,
Run, run, run, run, runaway.
Run, run, run, run, runaway.
Run, run, run, run, runaway.
Run, run, run, run, runaway.


Рецензии