Алгъыш

АЛГЪЫШ

Къарындашла, эгечле,
Насыплыла болугъуз.
Дунияда миллетле,
Барыгъызда онгугъуз!

Алгъыш айта тилейме,
Уллу сыйлы Аллахдан,
Барыгъызгъа тежейме
Къутхарсын деп палахдан.

Тойларыбыз кёп болсун,
Барыгъызны сюеме,
Муратларыгъыз толсун!
Андан алгъыш этеме.

Махтаулула болугъуз,
Бары да жашагъанла.
Ариу болсун жолугъуз,
Аллах жаратхан жанла.

Жарыкъ болсун кёлюгюз,
Умутлагъа жетигиз.
Къууанч болсун кюнюгюз,
Нюрюгюз бла келигиз.

Отда кюйсюн аманлыкъ,
Чарсха кетсин харамлыкъ.
Къуруп кетсин хаталыкъ,
Сынамагъыз заранлыкъ!

Бейтугъанланы Исмаил


Рецензии