Witter Bynner. A Letter

Witter Bynner

A Letter

When I walked home forgotten,
When I walked home in grief,
I found a letter under my door.
It was an autumn leaf.


Письмо

Когда шёл домой позабытый,
В печали когда шёл домой,
Нашёл я письмо под дверью.
Осенний лист был письмом.

28.10.2017   


Рецензии