***

Да адпачынку сэрца імкнецца,
І да кахання яно дрыжыць.
Толькі мне адной зараз здаецца,
Як мне вельмі складана жыць.
 
Вось сняжынкі ляцяць над зямлёй,
Дуе вецер пяшчотны ўначы,
Толькі я прылячу за табой,
Ты каханне маё беражы.
 
Як спадабалася мне па вясне
З блакітнымі вачамі дзяўчынка,
Дык сніцца яна мне ўся ў сне
І яе салодкая смяшынка.


Рецензии