Заспокойся

і як би там не було все ху*ово
сходи у душ,
посидь на дні,
відчуй хребтом і шиєю удари крапель.
поплач,
це вимушена слабкість,
просто вір.
нажаль,
не вийде
завжди посміхатись

сьогодні так потрібно,
хмари,
дощ,
похмурість.
заплющ очі,
скриви губи.
хай свистить чайник,
гірчить чай,
хай йде все на хрін!
це грань,
межа,
ти ж знаєш,
гірше вже не буде.

вдихни глибоко,
видих,
і по колу.
послухай музику,
зроби декілька фото
і в інстагрмі напиши,
що все нормально,
хоч почуття твої
для когось
"по-приколу".

страждання - то не сексуально,
так що посміхайся!
живи, радій, грай сцени!
не публікуй вірші,
душі зрадливі.
лікуй
сама
свої
проблеми.


Рецензии